Meny

Vecka 21

 

                               


                                                                                         Vecka 21 : 20-24 Maj  2019


Måndag:20/5

-Kycklingfilé med sweet chilisås med ris.

-Stekt falukorv med stuvade makaroner.

-Sprödbakad pangasiusfilé med remouladsås & potatis.            

                      

Tisdag: 21/5

-Stekt fläsk med raggmunk eller löksås och potatis.

-Kycklinggryta med grönsaker och ris,

-Tilapiafilé med vitvinssås och potatis.

 

Onsdag: 22/5

-Panerad fiskfilé med remouladsås och kokt potatis.

-Philadelphiakött med grönsaker och ris.

-Pastasallad med pestomarinerad kycklingfilé.

 

Torsdag: 23/5

-Ärt- eller Gulaschsoppa med pannkaksbuffé.

-Baconlindad kycklingfilé med kantarellsås och råstekt potatis.

-Sesampanerad Tilapiafilé med tomatsås och ris.

 

Fredag: 24/5

-Wallenbergare med gröna ärtor & potatismos.

-Smörstekt fiskfilé med dillsås och potatis.

-wokad kycklingfilé med grönsaker och ris.

VECKANS MENY

Lunchbuffén står uppdukad mellan 10:30-14:00.

Varmrätt, nybakat bröd, salladsbuffé, en dryck och kaffe = 90:-

HITTA HIT


Armégatan 40

171 71 Solna

T-bana: Västra Skogen

ÖPPETTIDER


Måndag - Fredag: 10:30  till 14

FÖLJ OSS

© Copyright. All Rights Reserved.