Meny

Vecka 12

 

                                                           

                                                                    Vecka 12 : 18-22 Mars  2019


Måndag:18/3

-Köttbullar med gräddsås, lingonsås & potatismos.

-Grillad kycklingfilé med tomatsås och ris.

-Sprödbakad pangasiusfilé med örtagårdssås och potatis.

                      

Tisdag: 19/3

-stekt fläsk med raggmunk eller löksås och potatis.

-Kebab spett med tomatsås och ris.

-Lax- & Sej gryta med kokosmjölk och potatis.

 

Onsdag: 20/3

-Helstekt fläskkarré med grönpepparsås och potatis.

-Thai kycklinggryta med grönsaker och ris.

-Örtkryddad Sejfilé med remouladsås och potatis.

 

Torsdag: 21/3

-Ärt- eller Gulaschsoppa med pannkaksbuffé.

-Skånsk kalops med rödbetor och potatis.

-Fisk i form med Dijonsenap, tomattäcke och ris.

 

Fredag: 22/3

-Helstekt fläskkotlett med rödvinssås och pilaffris.

-Smörstekt fiskfilé med dillsås och potatis.

-Spaghetti med köttfärssås och parmesanost.

VECKANS MENY

Lunchbuffén står uppdukad mellan 10:00-14:00.

Varmrätt, nybakat bröd, salladsbuffé, en dryck och kaffe = 90:-

HITTA HIT


Armégatan 40

171 71 Solna

T-bana: Västra Skogen

ÖPPETTIDER


Måndag - Fredag: 10:00  till 14

FÖLJ OSS

© Copyright. All Rights Reserved.